Kun tiimillänne on tehtävä:

Teillä tulisi toteuttaa investointi-, muutos- tai kunnossapitoprojekti matalilla kustannuksilla, pienillä riskeillä, asetetussa aikataulussa ja mahdollisimman vastuullisella tavalla.

KUINKA? MITEN TULISI ALOITTAA?

 

Kaikki alkaa kohteen virheettömästä, täsmällisestä ja päivitetystä lähtöaineistosta. Tämä mahdollistaa tiiminne korkealuokkaisen projektisuunnittelun ja projektin läpiviennin. Lisäksi ammattimaisesti tuotettu lähtöaineisto tukee teitä suoriutumaan entistä kustannustehokkaammin päivittäisessä operointi- ja valvontatehtävissä sekä auttaa minimoimaan mahdollisia riskejä. 

KUINKA TIIMINNE VOI SAADA KAIKKEIN TÄSMÄLLISINTÄ, PÄIVITETTYÄ LÄHTÖAINEISTOA?

 

Vastauksena tähän kysymykseen olemme kehittäneet korkealuokkaiset ja räätälöidyt digitalisointipalvelut. Näiden palveluiden avulla voitte maksimoida kustannustehokkuuden, työturvallisuuden sekä lopputuloksen laadun projektissanne.

 

PALVELUMME

N

Konsultointi

Ammattitaitoista konsultointia esisuunnitteluun, kustannusarvioiden evaluointiin, tarjouksien työkuva-, laitteisto-ja työvaihearviointiin sekä muihin työvaiheisiin.

N

Laserkeilaus

Tuotamme tarkat mittaukset ja tilakuvat alueestanne käyttäen viimeisintä laserkeilaus-, fotogrammetria- sekä drone-teknologiaa ja laitteistoa.

N

Mallinnus

Luomme toiveidenne mukaisesti laserkeilausmateriaalista päivitetyn ja korkealaatuisen 3D- tai älykkään mallin. Tarkat mallit mahdollistavat turvallistamisen.

N

Datan konvertoinnit

Konvertoimme datanne olemaan yhteensopiva suunnitteluohjelmistonne kanssa. Toiveidenne mukaisesti voimme järjestää ja luokitella datan.

N

Datan hallinta

Tarjoamme turvallisen pilvipalvelu-ympäristön, joka mahdollistaa kustannustehokkaan kohteen datan tarkastelun, visualisoinnin ja lataamisen. 

Tiimijäsenemme ovat palvelleet asiakkaita jokaisella maanosalla raskaassa teollisuudessa jo yli 20 vuotta. Käytämme uusinta digitalisointi-teknologiaa ja teemme jatkuvaa palvelukehitystä – jotta tiiminne voi saada entistä merkittävämpiä hyötyjä tulevaisuudessakin.  

PROJEKTEISSA EI OLE TILAA EDES PIENILLE VIRHEILLE. 

ÄLKÄÄ TYYTYKÖ KESKINKERTAISEEN LOPPUTULOKSEEN.

KOSKA TEIDÄN EI TARVITSE.

“Meillä oli ensimmäistä kertaa 3D-mittaus käytössä hankalanmuotoisen kohteen takia, mittaus helpotti työtämme valtavasti, koska manuaalisesti mitattuna emme olisi saaneet tilasta näin hyviä tietoja. Helpotti huomattavasti kun ei tarvitse monta kertaa käydä kohteessa mittaamassa.”

Joni Peurala, Euramaker Oy

”Kommunikointi N1digitalin kanssa oli erittäin helppoa, koettiin että olitte aina tarvittaessa saatavilla. Lisäksi ymmärrätte hyvin meidän tarpeet, eli laitossuunnittelun näkökulman. Ehdottomasti tulemme käyttämään N1digitalia hankkeissa tulevaisuudessa ja suosittelemme heitä muillekin.”

Kalle Welin, Head of Plant Engineering, Layout & Piping, Metso Outotec 

 

Hyvä tietää laserkeilauksesta ja 3D-mallinnuksesta

$

Laserkeilaus ammattilaisten tekemänä tuo merkittävää kustannustehokkuutta

Tilakuvaukset ja mittaukset ovat paljon nopeampia ja automatisoidumpia kuin aiemmin. Nämä on saavutettu uuden sukupolven laserkeilaimilla, jotka ovat nopeita, pieniä ja liikuteltavia. Laadukas laserkeilaus vaatii aina kokeneen ammattilaistiimin suorittamaan työn. Vaadittuja hyötyjä ei voi saavuttaa ilman vahvaa osaamista ja kokemusta laserkeilauksesta.

$

Data on hyvin hallittavissa

Yleisin luulo on, että datan suuri koko tekee datan käsittelyn ja siirtämisen vaikeaksi sekä hitaaksi. Tosielämässä tämä ei pidä paikkaansa. Me käytämme järjestelmää, joka on erityisesti rakennettu nopeaa datankäsittelyä varten.

$

Käyttämäänne ohjelmistoa voidaan käyttää projektissa

Jokaisen projektin alussa valitsemme yhdessä kanssanne sellaiset ohjelmistoratkaisut, jotka sopivat käytettävissä olevalle datalle ja ohjelmistoympäristöönne. Tarvittaessa voimme myös muuttaa vanhaa, olemassa olevaa dataa yhteensopivaksi ja paremmin hyödynnettäväksi ohjelmistojenne kanssa.

JÄTÄ MEILLE VIESTI

Jätä meille viesti oheisella lomakkeella ja otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.