Autamme sinua hankkimaan digitaalista 3D-dataa mistä tahansa kohteesta kustannustehokkaasti, turvallisesti ja luotettavasti.

N

Konsultointi

Autamme laserkeilaushankkeiden suunnittelussa, tarjousten laadinnassa sekä tarjoamme koulutusta laserkeilaukseen ja datan jatkokäsittelyyn.
N

Laserkeilaus

Laserkeilaus mahdollistaa kokonaisvaltaisen 3D-datan hankkimisen mistä tahansa kohteesta.

N

Mallinnus

Meiltä saat tarkat ja ajan tasalla olevat laserkeilausdataan perustuvat 3D-mallit, jotka voit jatkojalostaa älykkäiksi malleiksi.

N

Datan muuntaminen

Muunnamme, järjestämme ja luokittelemme datasi niin, että se on yhteensopivaa suunnitteluohjelmistosi kanssa.

N

Datan hallinta

Tallenna, hallitse ja käytä laserkeilausdataasi turvallisissa ja helposti hallittavissa pilvipalveluissa.

AMMATTITAITOA JA KOKEMUSTA

Janne Nyrhi

Janne Nyrhi

Perustaja, N1 Digital Oy

Yli 20 vuoden kokemus laserkeilauksesta ja 3D-mallinnuksesta ympäri maailmaa.

Kokemus globaaleista hankkeista Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Venäjällä, Kiinassa, Afrikassa ja Australiassa. Laaja osaaminen ja ymmärrys asiakkaiden tarpeista ja haasteista. Vahva ammattitaito laitteista ja ohjelmistoista sekä erinomaiset taidot mm:

  • laserkeilaus
  • mallintaminen
  • maanmittaus
  • tekninen osaaminen
  • projektinhallinta

Hyvä tietää laserkeilauksesta ja 3D-mallinnuksesta

$

Laserkeilaus on kustannustehokasta

Nykyään, uuden sukupolven laserkeilauslaitteiden ansiosta, digitaalisen datan hankkiminen on huomattavasti nopeampaa ja enemmän automatisoitua kuin aikaisemmin. Uudet laitteet ovat nopeita, pieniä ja helposti liikuteltavia, mikä tehostaa toimintaa ja pienentää kustannuksia. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

$

Datan käsittely on yksinkertaista

Yleisin laserkeilausdataan liittyvä harhaluulo on, että kooltaan suuret tiedostot ovat vaikeasti ja hitaasti käsiteltävissä. Todellisuudessa käyttämämme korkeanopeuksiset tietoliikenneverkot ja erityisesti datan käsittelyä varten rakennetut tehokkaat työasemat tekevät tiedostojen käsittelystä ja siirtämisestä nopeaa ja tehokasta.
$

Käyttämälläsi ohjelmistolla ei ole meille merkitystä

Jokaisen projektin alussa valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sellaiset ohjelmistoratkaisut, jotka sopivat käytettävissä olevalle datalle ja asiakkaan ohjelmistoympäristöön. Tarvittaessa voimme myös muuntaa vanhaa, olemassa olevaa dataa yhteensopivaksi ja paremmin hyödynnettäväksi asiakkaan ohjelmistojen kanssa.

JÄTÄ MEILLE VIESTI

Jätä meille viesti oheisella lomakkeella ja otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

OSOITE

Oppilaankatu 4
53100 Lappeenranta
Finland

YRITYS

N1Digital on ensimmäinen askeleesi kohteen digitalisoimiseksi modernilla laserkeilaustekniikalla. Autamme teitä hankkimaan tarkat ja luotettavat 3D-lähtötiedot mistä tahansa kohteesta kustannustehokkaasti ja turvallisesti.